Surfer Mercenary

Un Shoot-em-up 2D en vista d’ocell, amb multitud d’armes i molta sang. El punt diferenciador del joc és afegir el concepte “PINBALL” (Lifeball) al clàssic joc d’acció per afegir interès i dificultat en la conducció. D’aquesta manera, el protagonista, muntat a sobre d’una taula-flotant-auto-impulsada, rebota contra les parets i els enemics.

Un altre punt interessant és el senzill i innovador maneig, barreja de teclat per dirigir el personatge i el mouse per apuntar, escollir arma i disparar.

Tècnicament implementa alguns algoritmes complexos: Els escenaris poden ser immensos, per això utilitzo quaternio per a les colisions i la visualització, hi ha inteligencia artificial pels enemics, sistemes de partícules, física complexa per a les colisions i les reaccions, etc…

He penjat dos versions, una amb l’aventura una mica més completa en 3 fases i l’altre per poder testejar les armes de forma ràpida.

OPCIÓ A: Aventura:

Surfer Mercenary

OPCIÓ B: Armes:

Surfer Mercenary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove that you are human: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.